Obavijest o Javnom pozivu za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Na temelju „Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju“ (NN 37/22), Ravnateljstvo civilne zaštite  MUP-a RH dana 25. ožujka 2022. godine na mrežnim stranicama objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Poveznica:

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

U privitku Javnog poziva nalazi se obrazac „Ponude smještaja za raseljene osobe“ koji je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice. Prethodno spomenuti obrazac može se preuzeti i osobno na Pisarnici Grada Trogira  (adresa: Put Mulina 2 , 21 220 Trogir).

Zainteresirani ponuditelji trebaju popuniti obrazac „Ponuda smještaja za raseljene osobe“ te isti predati na Pisarnicu Grada Trogira (adresa: Put Mulina 2 , 21 220 Trogir).

Nakon zaprimljenog popunjenog obrasca Stožer civilne zaštite Grada Trogira u najkraćem mogućem roku provest će neposredni nadzor stambene jedinice i utvrditi vjerodostojnost zahtjeva.

Napominjemo da se Javni poziv odnosi na vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice te vlasnike stambenih jedinica koji su po načelu solidarnosti već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje.