Udruga TOMS pomaže stare i bolesne Trogirane u narednom periodu

Pozvao bih i sve ostale građane da se dodatno solidariziraju u danima pred nama i ponude pomoć susjedima, poznanicima, svima kojima treba, da im odu u dućan ili po lijekove, poručio je gradonačelnik Bilić.

Grad Trogir dogovorio je s Udrugom TOMS da će preko njihovih volontera u narednom periodu biti organizirana pomoć, dostava hrane i drugih potrepština starijim ljudima, bolesnima i drugima iz rizičnih skupina kojima je preporučeno što manje izlaziti zbog mogućnosti pojave i širenja koronavirusa na našem području. Deset TOMS-ovih volontera koji inače rade na terapijskom jahanju stoje na raspolaganju, a za pomoć im se možete obratiti svaki dan do 14 sati na telefon 881 324. Treba navesti ime osobe ili osoba, kontakt i kako mogu pomoći.

– Hvala TOMS-u, a pozvao bih i sve ostale građane da se dodatno solidariziraju u danima pred nama i ponude pomoć susjedima, poznanicima, svima kojima treba, da im odu u dućan ili po lijekove. Još jednom ponavljam, situacija trenutno nije alarmantna, ali učinimo sve da zaštitimo i sebe i druge od svih loših posljedica. Hvala vam! – rekao je gradonačelnik.