Traže se “Bobiji” za područje Trogira, Splita, Podstrane, Sinja, Omiša i Makarske

Policijska uprava splitsko – dalmatinska objavljuje OGLAS za prijam u Prometnu jedinicu mladeži, za obavljanje poslova nadzora prometa u mirovanju i upravljanja prometom na raskrižjima na području Splita, Podstrane, Trogira, Sinja, Omiša i Makarske.

– Sukladno Pravilniku o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži, pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik koji je navršio najmanje 16 godina života ili student, primjeren u učenju, ponašanju i radu. Prednost će imati učenici i studenti koji poznaju strane jezike i imaju položen vozački ispit. Uz zamolbe je potrebno dostaviti: kratki životopis (obvezno navesti kontakt broj telefona/mobitela), potvrdu o školovanju, presliku svjedodžbe zadnjeg završenog razreda (polugodišta) ili Indeksa te potvrdu od liječnika obiteljske medicine, naglašavaju iz PU splitsko – dalmatinske.

Zamolbe će se zaprimati od 25. svibnja do 1. lipnja 2020., a potrebno ih je dostaviti osobno ili putem pošte u Policijsku postaju prema mjesnoj nadležnosti, dok se za Grad Split i Općinu Podstrana, osobno ili putem pošte, zamolbe dostavljaju u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81.

Zamolbe dostavljene izvan roka ili s nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati.