Obavijest o realizaciji programa predškole

Program predškole namijenjen je djeci koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću, a u rujnu 2024. polaze u prvi razred osnove škole.

Program predškole namijenjen je djeci koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću, a u rujnu 2024. polaze u prvi razred osnove škole.

Program predškole provodit će se od 16. listopada 2023. do 31. svibnja 2024. od 16:30 do 19:30 sati u područnom objektu „Maslačak“, Kneza Trpimira 41, Trogir.

Prijave za upis djece u Program predškole vršit će se od 25. rujna do 6. listopada 2023. od 9:00 do 14:00 sati u Upravi DV „Trogir“, Cesta Plano 70, Plano, Trogir

Program će se financirati iz proračuna Grada Trogira i za roditelje je besplatan.

Za upis djeteta u Program predškole potrebna je sljedeća dokumentacija:

  1. ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA i UPITNIK ZA RODITELJE – obrasce izdaje Ustanova te su dostupni na mrežnoj stranici Ustanove (www.vrtic-trogir.hr) i na mjestu upisa – matični objekt „Leptirić“, Cesta Plano 70, Plano, Trogir
  2. RODNI LIST DJETETA ili IZVADAK IZ MATICE ROĐENIH ZA DIJETE
  3. UVJERENJE O PREBIVALIŠTU ZA OBA RODITELJA I DIJETE/UVJERENJE O BORAVIŠTU ZA OBA RODITELJA I DIJETE (MUP RH ili elektronski zapis o prebivalištu/boravištu iz sustava e-građani)
  4. POTVRDU O OBAVLJENOM SISTEMATSKOM ZDRAVSTVENOM PREGLEDU PREDŠKOLSKOG DJETETA PRIJE UPISA U PROGRAM PREDŠKOLE ne stariju od mjesec dana od dana podnošenja zahtjeva za upis djeteta, izdaje nadležni liječnik – pedijatar
  5. ISKAZNICA IMUNIZACIJE PREDŠKOLSKOG DJETETA (dokaz uredne procijepljenosti djeteta) prema Programu zdravstvene zaštite djece, higijene i pravilne prehrane djece u dječjim vrtićima („Narodne novine“ broj 105/02, 55/06 i 21/07.)

RODITELJSKI SASTANAK za roditelje djece koja se upisuju u Program predškole održat će se 10. listopada 2023. u 17 sati u područnom objektu “Maslačak”.

Više informacija potražite na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Trogir: https://www.vrtic-trogir.hr/