Javni poziv – uskrsnice

Gradonačelnik Grada Trogira objavljuje

JAVNI  POZIV

Kojim se pozivaju:

 1. Umirovljenici sa prebivalištem na području Grada Trogira sa mirovinom do 400,00 eura da se jave u gradsku upravu Grada Trogira radi isplate uskrsnica i to:
  • umirovljenicima sa mirovinom do 200,00 eura, isplatit će se 55,00 eura,
  • umirovljenicima sa mirovinom od 200,01 eura – 330,00 eura, isplatit će se 40,00 eura,
  • umirovljenicima sa mirovinom od 330,01 eura – 400,00 eura, isplatit će se 30,00 eura.

  Tom prilikom potrebno je predočiti odrezak posljednje mirovine, osobnu iskaznicu i OIB. Korisnici mirovine s inozemnim elementom trebaju predočiti i potvrdu banke ili izvadak bankovnog računa na kojemu je vidljiv neto iznos isplaćene mirovine u prethodnom mjesecu. 

 2. Korisnici  nacionalne naknade za starije osobe sa prebivalištem u Gradu Trogiru, da se jave u gradsku upravu Grada Trogira radi isplate uskrsnica u visini od 40,00 eura po korisniku,
 3. Korisnici Zajamčene minimalne naknade sa prebivalištem u Gradu Trogiru, da se jave u gradsku upravu Grada Trogira radi isplate uskrsnica u visini od 40,00 eura po korisniku,
 4. Nezaposlene osobe starije od 55 godina sa prebivalištem u Gradu Trogiru, a koje su evidenciji HZZ-a, Regionalni ured Split – Ispostava Trogir,  najmanje 12 mjeseci za vrijeme trajanja Javnog poziva,  da se jave u gradsku upravu Grada Trogira radi isplate uskrsnica u visini od 40,00 eura po nezaposlenoj osobi.

Tom prilikom potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i OIB

Isplata uskrsnica će se vršiti u Gradskoj vijećnici Grada Trogira, Trg Ivana Pavla II br.1, 1. kat., u vremenu od 8:00 – 12:00 sati, u razdoblju od 27. ožujka do 6. travnja 2023. 

                                                                                                                                    GRADONAČELNIK:

 Ante Bilić, dipl.ing.

 

NAPOMENA: korisnici mogu ostvariti pravo na isplatu uskrsnica samo po jednoj osnovi.

Ukoliko korisnici ne preuzmu novac u gore navedenom razdoblju, isti neće moći ostvariti pravo naknadno.