Grad Trogir osigurava maturantima besplatne E-pripreme za državnu maturu

Pravo ostvaruju svi srednjoškolci s područja Grada Trogira, neovisno gdje pohađaju srednju školu

Grad Trogir maturantima s područja Grada Trogira osigurat će besplatno korištenje Web aplikacije E-pripreme za državnu maturu!

Aplikacija EducirajMe (E-pripreme za državnu maturu) jedinstvena je u Republici Hrvatskoj te nudi online pripremu kroz jednostavan i učinkovit pristup učenja, testiranja i samovrednovanja znanja za maksimalno učinkovitu pripremu za državnu maturu. Putem aplikacije maturantima se omogućuje da se u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu ili uređaju (računalo, mobitel Android i iOS, tablet) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup: stvarnim ispitima iz prethodnih godina, svim predmetima i svim razinama (obvezni i izborni), interaktivnim kvizovima (s vidljivim rješenjima odmah nakon rješavanja ispita), interaktivnoj osobnoj statistici (uspoređivanje rezultata s ostalim maturantima koji koriste aplikaciju) te neograničeno korištenje aplikacije do 31. kolovoza 2023. godine.

„Našim maturantima slijedi izazovan i dinamičan period završetka srednjoškolskog školovanja i priprema za upis na željeni fakultet. Da bi to što lakše prebrodili, Grad im osigurava besplatan pristup aplikaciji EducirajMe. Nadam se da će im biti od pomoći i poželjet ću im sreću i uspjeh na državnoj maturi!“, rekao je gradonačelnik Ante Bilić.

Pravo ostvaruju svi maturanti s prebivalištem na području Grada Trogira, neovisno gdje pohađaju srednju školu.

Pozivaju se svi maturanti koji se nisu prijavili u svojim školama da to naprave putem e-maila sinisa.turkovic@trogir.hr