Grad Trogir objavio Javni poziv za financiranje organizacija civilnog društva za 2024. godinu

Javni poziv za financiranje programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2024. godinu.

GRAD TROGIR

objavio je

Javni poziv za financiranje programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti,  turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2024. godinu

 

Prijedlozi programa / projekata dostavljaju se putem pošte, e-maila: pisarnica@trogir.hr  ili osobno na niže navedenu adresu:

 

Grad Trogir
Put Mulina 2
21 220 Trogir

”Javni poziv za financiranje programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir”

“Ne otvarati prije sastanka Povjerenstva za provjeru ispunjavanja (formalnih) propisanih uvjeta Javnog poziva”

 

 

Vremenski rok za podnošenje prijava je od 30. siječnja 2024. godine do 28. veljače 2024. godine.

Sve informacije o Javnom pozivu, kao i potrebne obrasce možete pronaći na službenim web stranicama Grada Trogira www.trogir.hr  pod  kategorijom „Natječaji“.

Za sva pitanja možete se obratiti Savjetnici za društvene djelatnosti – Duški Guina i to putem e-maila duska.guina@trogir.hr.