Umirovljenici

Grad Trogir skrbi o umirovljenicima na području Grada kroz različite mjere, od kojih su aktualne: Isplata božićnica i uskrnica te subvencioniranje prijevoza za umirovljenike.

Subvencioniranje povlaštenog prijevoza za umirovljenike starije od 65 godina koji imaju prebivalište ili boravište na području Grada Trogira

Božićnice i uskrsnice

ISPLATA USKRSNICA

 • Pozivaju se umirovljenici s prebivalištem na području Grada Trogira koji imaju mirovinu do 2200 kuna da se jave u gradsku upravu Grada Trogira radi isplate uskrsnica koje se zbog koronavirusa nisu mogle isplatiti na vrijeme.
 • Isplata će se vršiti u Gradskoj vijećnici Grada Trogira, Trg Ivana Pavla II br. 1, 1. kat, u vremenu od 8 do 12 sati, u razdoblju od 13. srpnja do 13. kolovoza 2020.
 • Uskrsnice jsu odobrena za umirovljenike s prebivalištem u Gradu Trogiru i to:

  – Umirovljenicima sa mirovinom do 1.000,00 kn, isplatit će se 400,00 kn,

  – Umirovljenicima sa mirovinom od 1.001,00 do 1.700,00 kn, isplatit će se 300,00 kn,

  – Umirovljenicima sa mirovinom od 1.701,00 kn do 2.200,00 kn, isplatit će se 200,00 kn.

 • Tom prilikom potrebno je predočiti odrezak posljednje primljene mirovine, osobnu iskaznicu i OIB te obavezno poštivati propisane epidemiološke uvjete. Prilikom podizanja uskrsnice, umirovljenicima se preporučuje nošenje zaštitne maske za lice i rukavica te pridržavanje preporučene socijalne distance. Molimo da poštujete donesene mjere i preporuke koje su vrlo važne jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti mogućnost širenja zaraze koronavirusom.

  Ukoliko umirovljenici ne preuzmu novac u gore navedenog razdoblju, isti neće moći ostvariti pravo naknadno.