Obavijesti i Odluke u cilju prevencije širenja virusa COVID-19 - ažurirano 21.04.2020. u 12:02h

Odluka o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Splitsko-dalmatinske županije

 


 

 

Obavještavamo građane da će se zbog novonastale situacije, a u svrhu kontinuiranog rada svih Upravnih odjela, svi izdani akti sukladno čl.95. Zakona o općem upravnom postupku (NN 47/09) objavljivati na elektroničkoj oglasnoj ploči na službenim stranicama Grada.

Za sve upite možete nas kontaktirati na broj telefona 021/798-560 i e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 


 

 

notice-note OBAVIIJEST ZA GRAĐANE

  

Nastavno na situaciju sa širenjem epidemije virusa COVID-19, na području Grada Trogira od danas se uvode nove mjere koje su donesene na nacionalnoj razini.

 

Policijska i vatrogasna vozila, vozila HGSS-a te predstavnici prometnog komunalnog redarstva intenzivno će boraviti na ulicama sa svjetlosnim obilježjima (rotirkama, bljeskalicama), a u cilju dodatnog upozorenja građanima da se pridržavaju mjera o nezadržavanju na javnim površinama.

 

Naime, svi stožeri civilne zaštite dužni su organizirati ispomoć policijskim službenima i uključiti snage civilne zaštite (vatrogasce i HGSS). Pripadnici civilne zaštite i operativnih snaga bit će u službenim odorama s istaknutim obilježjima civilne zaštite. U slučaju oglušivanja o upozorenja, obavijestit će policiju.

  

Pozivamo sve građane da se strogo drže uputa i mjera, da izlaze samo u slučaju nužde, da održavaju propisanu socijalnu distancu i pogotovo da izbjegavaju okupljanja.

notice-noteVAŽNA OBAVIJEST

 

Novi brojevi za pomoć starijima i bolesnima za Trogir, Okrug, Marinu i Seget, volonteri javite se!

 

Održan je sastanak načelnika stožera civilne zaštite bivše općine Trogir (Trogira, Okruga, Marine i Segeta) s predstavnicima Crvenog križa, TOMS-a i Policije.

 

Glavni dogovoreni zaključak je da se pozivaju potrebiti (stariji i bolesni) te oni koji su spremni volontirati da se jave na sljedeće dežurne brojeve telefona, nakon čega će biti upućeni što dalje trebaju činiti:

 

con tel za Trogir 881 950

 

con mobileza Okrug 091 2006 166 (Bruna Dadić)

 

con mobileza Marinu 099 7066020 (Katarina Jerković Kazoti)

 

con mobile za Seget 098 225 111 (Ivo Sorić)

 

(svi brojevi dostupni su od 9 do 14 sati)

  


 

14-03-2020-Obavijest-rad-sa-strankam-zbog-COVID-19


Zabrana loženja na otvorenom

Iz DVD-a Trogir obavještavaju sugrađane da je odlukom Županijskog vatrogasnog zapovjednika od 21. ožujka 2020. godine na snazi ZABRANA loženja vatre na otvorenom prostoru.

Inače, odluka je donijeta zbog trenutne situacije s koronavirusom i u ovom slučaju ne mogu se zatražiti nikakva odobrenja za loženje vatre.

 


 

notice-noteOdluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj


 

notice-noteOdluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima


 

notice-noteOdluka o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu


 

notice-noteOdluka o privremenoj obustavi javnog prometa


 

notice-noteOdluka o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnim djelatnostima i održavanja sportskih i kulturnih događanja


 

notice-note SAMOIZOLACIJA - OSNOVNA PRAVILA


 

Preporuka o održavanju pogreba i ispraćaja

 


 

 

13-03-2020-Prevencija-sirenja-COVID-19

 

Dodatne informacije