Božićna priredba kluba „Rusulice“

bozicna_priredba_rusulice6

Klub ritmičke gimnastike „RUSULICE“ veoma je uspješno, svečano i humanitarno organizirao Božićnu priredbu. Priredba je uveličana prisustvom uvažene gospode: VEDRANE ZELALIJE-dogradonačelnice grada Trogira ( koja je došla s velikim paketima slatkiša za natjecateljke), načelnika općine Okrug IVICE RADIĆA, pročelnice općine Okrug DIJANE MIŠE, prof.dr.sc. SAŠE KRSTULOVIĆA, predstavnika Kineziološkog fakulteta u Splitu. Pozdravne govore uz pregršt lijepih želja održala je ponajprije gospođa Vedrana Zelalija osvrnuvši se na teškoće rada s najmlađima ali i pohvalila sve uspjehe djevojčica koje su učestvovanjem na natjecanjima i osvajanjem medalja pronosile ime svog grada na najljepši mogući način. Potom je riječ uzeo gospodin Ivica Radić pohvalio dobar rad kluba, osvrnuo se na dobre rezultate u 2012 . godini i poželio još puno medalja u 2013.godini.

bozicna_priredba_rusulice9
Program je bio podijeljen u dva dijela. U prvom dijelu programa nastupile su najmlađe članice u vježbama obručima , loptama i bez rekvizita, a potom im je djed Božićnjak podijelio slatke paketiće.
bozicna_priredba_rusulice2
U natjecateljskom dijelu programa nastupile su natjecateljice klubova Ritmičke gimnastike „FLORAMYE“ iz Splita,“ ŠIBENIK“ iz Šibenika i domaćin , klub ritmičke gimnastike „RUSULICE“.
bozicna_priredba_rusulice3
Cijela priredba imala je humanitarni karakter, naime, ulaznica je bio „slatki dar„. Posjetitelji su kod dolaska u dvoranu svoje slatke poklone stavljali u vreće. Pokloni su namijenjeni djeci s posebnim potrebama koji su u pauzi natjecanja bili predani predstavnici udruge TOMS-a, a uz prisustvo i nekoliko njihovih štićenika.
bozicna_priredba_rusulice4
Na kraju programa sve natjecateljice počašćene su domaćim kolačima kojima su ih počastile vrijedne mame naših djevojčica.
 
bozicna_priredba_rusulice1 bozicna_priredba_rusulice5
bozicna_priredba_rusulice7 bozicna_priredba_rusulice8
bozicna_priredba_rusulice10 bozicna_priredba_rusulice11
bozicna_priredba_rusulice12

 

Dodatne informacije