Javna edukacija za sve potencijalne korisnike sredstava iz Proračuna Grada Trogira za 2019. godinu. - 04.12.2018.

Trogir organiziraJavnu edukaciju i radionicu za sve potencijalne korisnike sredstava iz Proračuna Grada Trogira za 2019. godinu

Edukacija i radionica održati će se dana 04. prosinca 2018. godine (utorak) u Gradskoj vijećnici s početkom u 15:30 sati.

Na edukaciji i radionici detaljno će se proučiti pravila te postupci „Javnog natječaja / Javnog poziva za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2019. godinu".

Svi sudionici upoznat će se s osnovama „Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge". („Narodne novine broj 26/15") te će se prezentirati smjernice kako se što bolje i kvalitetnije prijaviti na Javni natječaj / Javni poziv Grada Trogira

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dodatne informacije