Grad Trogir objavio natječaj za financiranje organizacija civilnog društva za 2019. godinu

GRAD TROGIR objavio je Javni natječaj / Javni poziv za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2019. godinu

Prijedlozi se dostavljaju na niže navedenu adresu:

Grad Trogir
Put Mulina 2
21220 Trogir

''Javni natječaj/javni poziv za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarske djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir''

“Ne otvarati prije sastanka Povjerenstva za provjeru ispunjavanja (formalnih)propisanih uvjeta Natječaja”

Podnositelji prijedloga programa koji se odnose na djelatnosti Zajednice sportskih udruga Trogir, dostavljaju obrasce sa pripadajućim prilozima na adresu:

Zajednica sportskih udruga Trogir
dr. F. Tuđmana 14, 21220 Trogir

Vremenski rok za podnošenje prijava je od 01. prosinca 2018. godine do 31. prosinca 2018. godine.

Sve informacije o Javnom natječaju/javnom pozivu za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarske djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2019. godinu, kao i potrebne obrasce možete pronaći na službenim web stranicama Grada Trogira www.trogir.hr.

Za sva pitanja možete se obratiti Savjetnici za javne potrebe pri Upravnom odjelu za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada - Duški Guina i to putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili putem telefona 021/798-576.

Dodatne informacije