Gastro susret i radionica „Zdravo i slasno bez glutena“

0811 RadionicaZdravoISlasno

U ponedjeljak, 12.11.u 18:00, u Gradskoj knjižnici Trogir gostuje Helena Jakoliš,mlada autorica kuharice Zdravo i slasno bez glutena koja je iz svoje teške zdravstvene situacije, gdje je kroz dugi niz godina zbog nedijagnosticirane celijakije razvila cijeli niz drugih bolesti i zdravstvenih poteškoća, izvukla najbolje što je mogla i time pomogla ne samo sebi,nego i tisućama drugih u sličnim situacijama.Helena je i autorica sjajnog istoimenog bloga i velika zaljubljenica u fotografiju.

Misija joj je inspirati ljude i pomoći da postignu uravnoteženi stil prehrane pomoću čiste, izvorne i nutritivne bogate prehrane. Ponukana svojim iskustvom i dugogodišnjim zdravstvenim problemima izložit će vlastita rješenja i upoznati vas sa prednostima i izazovima bezglutenske prehrane.

U današnjem modernom načinu života često nemamo vremena razmišljati o tome što jedemo i koliki utjecaj hrana ima na naše zdravlje.Reforma našeg zdravlja počinje u kuhinji,a mi smo ti kojim odabirom pravilne i nadahnute ishrane možemo preobraziti naše tijela i umove. Zato ne propustie Gastro susret jer vam donosimo brojne odgovore: što je to prava hrana, koje su najbolje prirodne detoksikacije tijela,kako promijeniti prehrambene navike, a kako relaksirati um i tijelo.

Kako bismo pokazali da bezglutenska jela mogu biti itekako ukusna i raznolika, Helena će za vas pripremiti i kratku radionicu zdravih i slasnih delicija.Upoznajte svijet zdrave i slasne hrane bez glutena, informirajte se o nutritivnim vrijednostima namirnica i iskoristite popust na knjige "Zdravo i slasno bez glutena".

Za sve posjetitelje radionica je besplatna. Veselimo se vašem dolasku!

Dodatne informacije