Budite dio projekta „Moš ča oš“ i manifestacije „Sajam mogućnosti uz spektakularan nastup "Krila Oluje"

2809 MosCaOs

Projekt OŠ Petar Berislavić pod nazivom „Moš ča oš" se već treću godinu zaredom provodi na području Grada Trogira i Općine Okrug.

Projekt će se realizirati na dvije lokacije: u PŠ u Okrugu Gornjem 27.rujna s početkom u 9.30 sati i na trogirskoj rivi u petak, 28. rujna u 9.30 sati.

I ove godine u suradnji s PU splitsko-dalmatinskom te PP Trogir kroz njihov Sajam mogućnosti i uz slogan „Zajedno više možemo" uz potporu Grada Trogira radi se na prvotnom cilju: informiranju djece ,mladih i njihovih roditelja o mogućnostima uključivanja u razne sportske, volonterske i kulturno-umjetničke udruge i organizacije na području Trogira i šire.

Osim informiranja o kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena , mladi mogu dobiti potrebne informacije vezane za buduće školovanje jer će se prezentirati i srednje škole grada Trogira te srednja škola iz Kaštela. Također, mladima će se predstaviti i vatrogasna društva, policijske postrojbe te MORH kako bi ih dodatno informirali o svom djelovanju i mogućem budućem zaposlenju.

-Predstavit će nam se športski klubovi, Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva „Krila Oluje" , škole stranih jezika, Segetske mažoretkinje, Kud Kvadrilja, Konjički klub, udruga Toms i mnogi drugi. Iznenađenje ove godine će biti simulator letenja migova koji će učenici i građani Trogira moći isprobati i bar na kratko osjetiti što znači biti pilot ratnog zrakoplovstva, a kao posebno iznenađenje za sve građane bit će nastup "Krila Oluje" kojeg očekujemo oko 11.30 sati. Dođite u što većem broju i zabavite se na trogirskoj rivi, poručuju organizatori.

Podsjećamo, „Sajam mogućnosti" organiziran je u okviru preventivnog projekta „Zajedno više možemo" povodom blagdan Sv. Mihovila - zaštitnika policije koji se obilježava 29. rujna, a provodi ga Policijska uprava splitsko-dalmatinska u suradnju s PP Trogir, Gradom Trogirom i OŠ Petar Berislavić.

U okviru sajma dodatno će se prikazati prezentacija policijske opreme i vještina. Uz djelatnike Odjela prevencije na Sajmu mogućnosti prisustvovat će policijski službenici, te kontakt policajci, a građani će se moći pobliže upoznati s izgledom policijskih vozila i plovila, a vidjet će što sve zna i može službeni policijski pas.

Tijekom Sajma policijski službenici će na info pultu građanima dijeliti informativne materijale kako bi se upoznali i s drugim preventivnim projektima Ministarstva unutarnjih poslova i PU splitsko-dalmatinske.

Svim policijskim službenicima čestitamo njihov dan- Dan policije !

Dodatne informacije