Kupnjom vina Trogirani i turisti podržali akciju udruge TOMS "Vinskom cestom do humanosti i dobrote"

20170730 Toms VinskomCestom 01

Sedamnaestu godinu za redom Udruga TOMS je organizirala humanitarnu akciju "Vinskom cestom do humanosti i dobrote" koja se održala 28. srpnja na trogirskoj rivi.
Prodavala su se prikupljena vina iz cijele Hrvatske, a donirali su ih vinari od Iloka i Vukovara do Dubrovnika.
Osim članova i djelatnika Udruge TOMS, vina su prodavali gradonačelnik Ante Bilić i njegovi zamjenici Ruža Kovačević Bilić i Viktor Novak.
U prigodnom kulturno-zabavnom programu, kojeg su vodile Mira Buble Ćudina i Ivna Petric, nastupili su: Narodna glazba Trogir , Segetske mažoretkinje, KUD Kvadrilja uz mandolinski orkestar, KUD Labišnica, Nedo Kovačev i Rovinježovi te grupa Maestral.
-Preko tri stotine vinara iz cijele Hrvatske donirali su nam 1 200 boca vina i sa zadovoljstvom mogu reći da je odaziv Trogirana i gostiju grada bio odličan. Ovim putem se zahvaljujem svima, a posebice pokroviteljima Gradu Trogiru, Turističkoj zajednici, Zračnoj luci Split i HDS ZAMP-u, što su podržali ovu našu sedamnaestu po redu humanitarnu akciju od koje su sredstva namijenjena radu centra Dječji osmijeh, kazao je Ivica Bašić, predsjednik Udruge TOMS.
Fotogalerija na linku.

20170730 Toms VinskomCestom 02

Dodatne informacije