Izabrani najbolji sportaši Trogira u 2016. godini

P3313021

Sportaši grada i sportski djelatnici okupili su se 31. ožujka u Kneževom dvoru na manifestaciji koju je organizirala Zajednica sportskih udruga Trogira u suradnji sa Gradom i Savjetom mladih Grada Trogira.
Tom prigodom proglašeni su najbolji sportaši i sportski djelatnici za 2016. godinu.

Manifestaciju je moderirala Jelena Đorđević, a uvodnu riječ okupljenima su uputili zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović , predsjednik Zajednice sportskih udruga Marin Pavković i član zajednice Pere Ivković, poželjevši im još puno uspjeha u daljnjem bavljenju sportom. Svojim trudom, radom i uspješnošću toliko ste nas zadužili i ovaj mali znak pažnje je najmanje što možemo učiniti za vas, kazao je Ivković .

Nagrade za uspjehe ostvarene u 2016. godini osvojili su:

Najbolja sportašica je ANTEA PAPIĆ – stožerna igračica seniorske momčadi Ženskog odbojkaškog kluba Trogir i kadetska reprezentativka.

Dvoje je sportaša osvojilo titulu najboljeg: TONI ERCEG – Powerlifting Klub Bljesak, osvojeno drugo mjesto na prvenstvu države u kategoriji do 105 kila u powerliftingu i bench pressu i NIKOLA ROŽIĆ – Auto klub Trogir – 3. Mjesto na kružnim trkama prvenstva Hrvatske u grupi 1, te 2 mjesto u klasi 2 (A/1400) .

U kategoriji najbolja muška ekipa za 2016. godinu nagrađena je ekipa MUŠKOG RUKOMETNOG KLUBA TROGIR – GENERACIJA 2002./2003. za osvojeno 4. mjesto na Prvenstvu države

Najbolja ženska ekipa za 2016. godinu je seniorska ekipa ŽENSKOG ODBOJKAŠKOG KLUBA TROGIR – ostvaren plasman u veći rang natjecanja – 1 B ligu.

U kategoriji najbolji trener/ica grada za 2016 god. nagradu je osvojila SANDRA BATURINA, prof. – Ženski obojkaški klub Trogir.

Sportski djelatnik grada za 2016 god. je MIRA PULJIZ, djelatnica Nogometnog kluba Trogir 1912.

Priznanje za promicanje trogirskog sporta dobili su ANTE ŠOLA, juniorski prvak Hrvatske u biljaru i OSNOVNA ŠKOLA MAJSTORA RADOVANA, za osvojeno 1. mjesto na Državnom prvenstvu u školskom sportskom natjecanju za djevojčice 5. i 6. razreda u rukometu, te njihovim nastavnicima EMILU KURSANU i LUCIJANI ŠKRLJ.

Za nemjerljivi doprinos u radu i razvoju trogirskog rukometa nagrade su osvojili Frane Koc i Marin Katalinić.

Uz nagrade koje su im dodijeljene klubovi će sportašima osigurati sportske trenerke , koju će im kao uspomenu na velike uspjehe u športu financirati Zajednica sportskih udruga Trogira.

Večer posvećenu sportašima i sportskim djelatnicima pjesmom su obogatili Nedo Kovačev i Rovinježovi.

Fotogalerija na linku: http://www.trogirskiportal.hr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4493&Itemid=676

P3313052

Dodatne informacije