Trogirska Udruga HVIDRA najmlađima donirala informatičku i sportsku opremu

2703 HVIDRAdonacija

Da trogirska Udruga HVIDRA na čelu s predsjednikom Ivicom Baturinom brine o najmlađima, dokazali su to ponovo u petak, doniravši vrijednu informatičku i sportsku opremu.
Naime, učenicima koji pohađaju Osnovnu školu Ivan Duknović - PŠ Vrsine, Sevid, Vinišće i Gustirna donirali su prijenosna računala, projektor i projekcijsko platno, dok su najmlađim nogometašima NK Trogir uručili nekoliko kompleta nogometnih lopti.

Informatičku opremu u vrijednosti od cca 13 tisuća kuna Baturina, HDZ-ov kandidat na predstojećim lokalnim izborima, uručio je ravnatelju OŠ Ivan Duknović Mirku Matijašu, dok je nekoliko kompleta nogometnih lopti za mlađe uzraste Nogometnog kluba Trogir, u vrijednosti cca 2.500 kuna, uručio treneru Duji Parčini.
-Hvala Vam što ste obranili nas kada je to bilo potrebno, a sada branite znanje naše djece, kazao je ravnatelj Matijaš, a riječi hvale uputio je i trener Parčina.
U ime Općine Marina zahvalu trogirskoj HVIDRI i predsjedniku Baturini uputio je i predsjednik Općinskog vijeća Davor Radić.

Podsjetimo, krajem prošle godine trogirska Udruga HVIDRA donirala je vrijednu informatičku opremu za osnovne škole s područja grada Trogira i općina Okruga, Segeta i Marine te Osnovnoj školi Vladimir Nazor u Škabrnji.

Fotogalerija na linku: http://www.trogirskiportal.hr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4471:trogirska-udruga-hvidra-nastavlja-s-plemenitim-akcijama&Itemid=680

Dodatne informacije