Hrvatska biciklistička reprezentacija na pripremama u Trogiru

HrvatskBiciklistickaReprezentacijaNaPripremamaTrogir

Dio hrvatske biciklističke reprezentacije koja se odnosi na brdski biciklizam ( MTB- reprezentacija ), nalazi se na pripremama u Trogiru u razdoblju od 8. do 12. ožujka.

Mlade reprezentativce predvodi Pavao Roset, a dobrodošlicu su im priredili zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović predstavnici BK Kairosa i Turističke zajednice Grada Trogira.
Poželjeli su im dobre i uspješne pripreme na području Trogira, uz čestitke na dosadašnjem ostvarenom uspjehu.

-Izuzetno je važno da se Hrvatski biciklistički savez odlučio da reprezentativci u MTB- brdskoj kategoriji dio svojih priprema održe u Trogiru. To je plod dobre suradnje Grada Trogira, BK Kairosa sa Savezom, još od prošlogodišnje trogirske biciklističke utrke.

Do sada nismo imali ovakvu razinu promidžbe biciklizma te brdskih biciklističkih staza na našem i širem području, što nam u daljnjem nastojanju razvoja tog športa posebice za rekreativce donosi novu dimenziju promocije turističkog Trogira i novi sadržaj turističke ponude, što će uskoro doseći bitan iskorak. Osim toga vrijedan je i poticaj za naše građane kroz rekreaciju, rekao je Slade-Šilović.

Fotogalerija na linku.

Dodatne informacije