Velika zainteresiranost za predavanje “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”

1003 PredavanjeOPsima

"Kako postići kvalitetan suživot sa psom" naziv je predavanja koje je u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Trogir organiziralo Kinološko društvo Trogir u suradnji s Klubom sportskih pasa Split i POU Trogir.
Prvo je to u nizu predavanja koje je za ljubitelje pasa priredilo Kinološko društvo Trogir i predsjednik društva Aljoša Šantić.
O suživotu sa psom govorila je Ana Bakašun, licencirani voditelj tečaja, a svi zainteresirani na kraju predavanja dobili su odgovore na sva pitanja.
-Odnos koji se temelji na povjerenju preduvjet je za kvalitetnu komunikaciju između nas i našeg psa. Moramo mu svojim ponašanjima i postupcima pokazati da ćemo ga uvijek zaštititi i da ga nećemo ugroziti. Koliko smo uspješni u tome, pokazat će nam naš pas. Samo ga trebamo naučiti razumijevati, kazala je, između ostaloga Bakašun i dodala kako je ugodno iznenađena činjenicom što su Trogirani pokazali zaista velik interes za ovo predavanje.
-Cilj nam je ljubiteljima i ne ljubiteljima životinja olakšati život u našem gradu, kazao je predsjednik Kinološkog društva Trogir Aljoša Šantić, najavivši uskoro nova zanimljiva predavanja, budući su zaista potrebna, što i dokazuje velik broj ljubitelja pasa koji su željeli saznati "Kako postići kvalitetan suživot sa psom".

Fotogalerija:
http://www.trogirskiportal.hr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4429&Itemid=680

 

Dodatne informacije