Dobre Vile za Dan žena darivale žene u trogirskom zaleđu

1003 DobreVileDanZena

Članice udruge Dobre Vile povodom Dana žena posebno su htjele obradovati starije mještanke trogirskog zaleđa i čestitati im njihov dan.
Stoga su posjetile Ljubitovicu i dragim ženama izmamile pokoju suzu radosnicu.
Zahvalile su se cvjećarnama „Hrvojka" i „Vesna" na doniranom cvijeću te OŠ Kralja Zvonimira i njihovoj područnoj školi u Ljubitovici na potpori.
Tri učenice te škole, dvije osmašice Anamarija i Nina te jedna sedmašica Josipa, dočekale su ih i vodile do starijih žena koje žive same.
-Vodile su nas po selu, pričale kako žive i svoj su zadatak odlično odradile; pravi podmladak Dobrih vila! Veliko im hvala!, poručuju Dobre Vile.
-Žene koje smo danas posjetili dobile su ''kraljevski tretman'': radile su se frizure, sređivala stopala i nokti, dobile su i masažu uz cvijeće. Sve su bile dirnute i sretne što smo ih se sjetili. Uz uljepšavanje i priče o njihovim problemima i potrebama bilo je i suza i smijeha. Za kraj nam samo ostaje reći: Predivne ste žene, bake, majke, tete – čuvarice naših sela koja nestaju! Hvala vam na gostoljubivosti i radosti koje ste nam pružile! Vidimo se uskoro, nećemo vas zaboraviti!, kazala je predsjednica Dobrih Vila Zdravka Kreković.

Fotogalerija na linku: http://www.trogirskiportal.hr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4427&Itemid=680

Dodatne informacije