Radionica u Trogiru: sve o uvjetima sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća i višestambenih zgrada

2304 Radionica EU-sredstvaSve o mogućnostima i uvjetima sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća i višestambenih zgrada Trogirani će moći doznati u srijedu, 24. travnja u 18 sati. U Gradskoj vijećnici bit će održana informativno-edukativna radionica: „Kako do EU sredstava za energetsku obnovu?".

Opširnije:Radionica...

Noć knjige u Gradskoj knjižnici Trogir: Predstavljanje dviju knjiga Jurice Pavičića

2304 Noc-knjige-2019U sklopu manifestacije Noć knjige 2019., 23. travnja (utorak) u 19,00 sati Gradska knjižnica Trogir ugostit će Juricu Pavičića, višestruko nagrađivanog hrvatskog književnika, scenaristu, publicistu i kritičara, koji će trogirskoj publici predstaviti svoje dvije nove knjige, a to su "Knjiga o jugu" i "Crvena voda".

Autora će predstaviti urednica Adriana Piteša.

Polaznici glazbene radionice Ratka Bartulovića održali koncert povodom Uskrsa

Polaznici glazbene radionice Ratka Bartulovića održali su u ponedjeljak 21. po redu prigodni Uskrsni koncert.

Opširnije:Polaznici...

Deseta obljetnica prijateljstva Trogira i Vaterstettena: Zajednički koncert polaznika glazbenih škola

2304 ZAJEDNICKI-KONCERT-VaterstettenZajednički koncert povodom deset godina prijateljstva Trogira i Vaterstettena održat će 24. travnja polaznici glazbenih škola tih dvaju gradova.

Koncert je u Galeriji Cate Dujšin Ribar s početkom u 19:30 sati.

Uskršnja čestitka gradonačelnika Bilića

imageedit 1 3482612457

Poštovane Trogirke i Trogirani, 

neka vam najveći kršćanski blagdan svojom simbolikom novog rođenja bude poticaj za novi početak i bolje sutra. Želim da nam svima Uskrs bude inspiracija više da činimo dobro drugima i gradimo bolju zajednicu s više međusobnog razumijevanja, solidarnosti i mira. 

Opširnije:Uskršnja...

Svečano otvorena nova Batarija: spektaklom pod reflektorima započela nova era u povijesti HNK Trogira

Batarija3Utakmicom HNK Trogir i Hajduka II svečano je otvoreno nedavno obnovljeno trogirsko nogometno igralište Batarija. Pred oko 700-tinjak gledatelja splitski 'bili' u prijateljskom ogledu slavili su 6:0 golovima Dellove (1), Prtajina (2) i Šarića (3). U prethodnoj utakmici pioniri Hajduka pobijedili su vršnjake iz Trogira s 2:1, no rezultati su bili sporedni.

Opširnije:Svečano...

Učenici i djelatnici OŠ Petar Berislavić pomažu djeci u Ruandi

Učenici OŠ Petar Berislavić su zajedno sa svojim nastavnicama Ivanom Bilić i Vesnom Barać za vrijeme korizme organizirali humanitarnu akciju „Jedna marenda za Ruandu" u kojoj su prikupljali pomoć za djecu Ruande.

Opširnije:Učenici...

Dodatne informacije