Zahvaljujući donaciji trogirske HVIDR-e projekt „Konj moj prijatelj“ bogatiji za još jednog konja

20171023 KonjMojPrijatelj 03„Drago nam je da smo uspjeli nabaviti još jednog konja i tako pomoći radu udruge TOMS koja iznimno doprinosi kvaliteti života djece s poteškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom", kazao je predsjednik trogirske HVIDR-e Ivica Baturina, naglasivši pri tome kako imaju za cilj pomagati ljudima oko sebe, a u ovom slučaju to su osobe s posebnim potrebama, ne samo s područja Trogira, Segeta, Marine i Okruga, nego i šire.

Opširnije:Zahvaljuju...

Županija odobrila sredstva za projektnu dokumentaciju uređenja gradskih plaža

Splitsko-dalmatinska županija odobrila je Gradu Trogiru sufinanciranje bespovratnim sredstvima od 100.000 kuna za uređenje, izgradnju i održavanje pomorskog dobra u 2017. godini.

Opširnije:Županija...

Svečana sjednica Kluba DDK Trogir: Uručena priznanja višestrukim darivateljima

2310 DDKPovodom obilježavanja Dana dobrovoljnih darivatelja krvi Savjet DDK Trogir, DDK Brodotrogir i Gradsko društvo Crvenog križa Trogir organizirali su 20. listopada u Gradskoj vijećnici godišnju svečanu sjednicu na kojoj su podijelili priznanja višestrukim darivateljima.

Opširnije:Svečana...

Vrijedna donacija Trogiranina Mirka Svilana Muzeju grada Trogira

MirkoSvilan 1Trogiranin Mirko Svilan, koji već dugi niz godina živi nedaleko Opatije, a koji je nasljednik jednog dijela pokretne ostavštine obitelji Mavretić, darovao je Muzeju grada Trogira portret Antuna Mavretića, portret njegove sestre te odlikovanje pape Pia IX.

Opširnije:Vrijedna...

Obavijest građanima - porez na nekretnine

Poštovani građani,

Na sjednici Hrvatskog Sabora održanoj 04. listopada 2017. godine brisane su odredbe Zakona o lokalnim porezima u dijelu koji se odnosi na porez na nekretnine.

Opširnije:Obavijest...

Otvorena izložba "Emanuel Vidović i njegovi učenici" u povodu 120. obljetnice rođenja Cate Dujšin Ribar

20171018 IzlozbaEmanuelVidovic 02Izložbu u povodu 120. obljetnice rođenja Cate Dujšin Ribar - Emanuel Vidović i njegovi učenici: Cata Dujšin Ribar, Milan Tolić, Ivan Mirković, Silvije Bonacci Čiko i Antun Zuppa/Zupa – otvorio je u utorak gradonačelnik Ante Bilić. Tom prigodom Ivo Delalle svečano je Muzeju grada Trogira uručio donaciju koja sadrži brojne fotografije, dokumente, pisma,... i druge zanimljive arhivalije koje su pripadale slikarici rođenoj u Trogiru 17. listopada 1897. godine.

Opširnije:Otvorena...

U Gradskoj vijećnici održano predavanje na temu ''Udomiteljstvo''

PA175003U organizaciji Centra za socijalnu skrb Trogir i Udruge Dobre Vile, u utorak je u Gradskoj vijećnici održano predavanje na temu „Udomiteljstvo".

Opširnije:U...

Izložba fotografija Ekspozicija grada

1810 IzlozbaEkspozicijaGradaŽivjeti u gradu koji je svojom ljepotom, popularnošću i svjetskim priznanjima veći od nas samih, ponekad nije lako. Grad se sa slavom bori na svoj način. Podnosi hrabro sve što mu ljudi donose i odnose.

Opširnije:Izložba...

Javni pozivi za dodjelu poticajnih sredstava iz područja gospodarstva za 2017. godinu

GRAD TROGIR OBJAVIO DVA JAVNA POZIVA ZA DODJELU POTPORA TRADICIJSKIM I UMJETNIČKIM OBRTIMA I ŽENAMA, MLADIMA I PODUZETNICIMA POČETNICIMA

Gradonačelnik Grada Trogira je, sukladno članku 8. Pravilnika o kriterijima i načinu korištenja poticajnih sredstava (potpora) za održavanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta (Službeni glasnik Grada Trogira 7/16), raspisao javni poziv za dodjelu potpora obrtnicima koji obavljaju koji obavljaju tradicijske i/ili umjetničke obrte sa sjedištem tradicijskog i/ili umjetničkog obrta na području Grada Trogira.

Opširnije:Javni...

Dodatne informacije