Otvorena izložba "Dalmatinska naiva" Ante Tadića

Izložba Ante Tadića "Dalmatinska naiva" otvorena je 14. listopada u atriju Muzeja grada Trogira.

Opširnije:Otvorena...

Trogir u prvih devet mjeseci bilježi porast broja dolazaka i noćenja

Grad Trogir u prvih devet mjeseci ove godine bilježi porast broja dolazaka i noćenja, a Nijemci i Poljaci su se ponovo pokazali kao najbolji gosti.

Opširnije:Trogir...

"Dalmatinska naiva" Ante Tadića od ponedjeljka u Muzeju grada Trogira

20191011 Izlozba najava tadicU ponedjeljak, 14. listopada 2019. u 19:00 sati u atriju Muzeja grada Trogira otvorit će se izložba "Dalmatinska naiva" Ante Tadića.

Opširnije:"Dalmatins...

U Trogiru obilježen Dan neovisnosti

20191008 DanNeovisnostiPovodom Dana neovisnosti, koji se u Republici Hrvatskoj obilježava 8. listopada, na trogirskom groblju i u kapelici sv. Sebastijana položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve poginule u Domovinskom ratu, koji su dali svoje živote na putu prema slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj državi.

Opširnije:U...

U Trogiru obilježeni Dani europske baštine

0310 Dan-europske-bastineDani europske baštine u Trogiru su obilježeni 2. listopada izložbom „Biseri u moru svile i baršuna" i prezentacijom višegodišnjega rada na zaštiti i očuvanju povijesnih tekstilnih predmeta Župe sv. Lovre.

Opširnije:U...

"Momenti mog Trogira" Tomislava Šantića u Muzeju grada Trogira

0310 Momenti-mog-TrogiraIzložba našeg sugrađanina Tomislava Šantića "Momenti mog Trogira" otvorena je u srijedu, 2. listopada u atriju Muzeja grada Trogira.

Opširnije:"Momenti...

Gradsko vijeće u Trogiru: usvojen rebalans proračuna, „Mosorov dom“ postao vlasništvo grada

21sjednicaGVUskoro bi Trogir trebao dobiti i dugo očekivanog liječnika radiologa jer su riješene sve prepreke oko smještaja koji je Grad preuzeo kao svoju obvezu. 
Do kraja ovog tjedna Grad Trogir trebao bi, ako bude sve po planu, riješiti sve svoje obveze vezane uz izgradnju POS stanova te svu potrebnu papirologiju predati APN-u nakon čega bi se krenulo u planiranje i projekt izgradnje, rečeno je na 21. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira.

Opširnije:Gradsko...

DESET GODINA PRIJATELJSTVA TROGIRA I VATERSTETTENA: Kairos postavljen u Vaterstettenu simbolizira zajedništvo

20191003 TrogiraniVatersttetenUdruga prijateljstva grada Trogira i Vaterstettena obilježava deset godina suradnje. Tim povodom članovi udruge iz Trogira otputovali su 22. rujna u uzvratni posjet svojim prijateljima u Vaterstetten.

Opširnije:DESET...

Dodatne informacije