BOGATO DRUGO IZDANJE Zimska adventura u Trogiru: Četiri kućice, 20 koncerata, bogat program za djecu...

2811 ZimskaAdventura2018Od 6. prosinca do 6. siječnja u Trogiru će se održavati Zimska adventura. Drugo izdanje blagdanske manifestacije osmišljeno je po uzoru na prošlogodišnje koje je privuklo velik broj posjetitelja i dobilo pohvale, kako od Trogirki i Trogirana, tako i od stanovnika okolnih gradova, koji su lanjski Advent ocijenili kao vrhunski sadržaj koji je bio prijeko potreban gradu.

Opširnije:BOGATO...

Uspješni učenici na prijemu kod gradonačelnika

20181212 121759Gradonačelnik Ante Bilić sa zamjenicom Ružom Kovačević Bilić u srijedu je primio trogirske učenike koji pohađaju Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije te njihove roditelje i mentore.

Opširnije:Uspješni...

I Trogir ima svog Grincha.....

20181212 TrogirImaSvogGrincha03Najmlađi Trogirani su ovih dana napravili svog Grincha na radionicama u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira.

Opširnije:I...

Razgledajte 9. salon Likovne udruge Trogir: "Bojama kroz život"

47683986 1895728170480739 5210151125138800640 oIzložba novih radova članova Likovne udruge Trogir, pod naslovom "Bojama kroz život", otvorena je u ponedjeljak u atriju Muzeja grada Trogira.

Opširnije:Razgledajt...

Grupa Pavel Trogirane uvela u drugu Zimsku Adventuru

1012 AdventuraGrupaPavelKoncertom grupe Pavel započela je druga Zimska Adventura u kojoj Trogirane i goste grada očekuje zanimljiv program.

Opširnije:Grupa...

Humanitarna Fešta o´pjace :“Kad se male ruke slože sve se može!"

0712 FestaOPjaceHumanitarna Fešta o´pjace privukla je u četvrtak velik broj Trogirana na Malu pjacu.

Opširnije:Humanitarn...

Sveti Nikola stigao u Trogir

0712 SvNikolaNa radost brojnih mališana i njihovih roditelja u Trogir je stigao sveti Nikola.

Opširnije:Sveti...

Završila humanitarna manifestacija Trogir – grad od kamena i ljubavi obilježavanjem Međunarodnog dana volontera

0712 HumanitarnaManifestacijaŠestodnevna manifestacija Trogir – grad od kamena i ljubavi realizirana povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Međunarodnog dana volontera, a u organizaciji Udruge tjelesnih invalida TOMS završena je i sada se mogu samo sumirati dojmovi koji su za njom ostali.

Opširnije:Završila...

Obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

0512 tomsU sklopu humanitarne manifestacije „Trogir-grad od kamena i ljubavi", u ponedjeljak je obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

Opširnije:Obilježen...

Dodatne informacije