Prof. dr. sc. Ivu Babiću zahvalnica za rast i razvoj Sveučilišta u Splitu

20190617 ProfIvoBabicZahvalnica 01Prof. dr. sc. Ivo Babić dobio je još jedno priznanje za svoj dugogodišnji rad. Naime, prigodom obilježavanja Dana Sveučilišta u Splitu i 45. obljetnice njegova osnutka dodijeljena mu je zahvalnica za sve dobro učinjeno za rast i razvoj Sveučilišta u Splitu.

Opširnije:Prof....

Mali cakavci, učenici OŠ Majstora Radovana na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Ante Bilić i njegovi zamjenici Ruža Kovačević Bilić i Viktor Novak primili su u četvrtak „cakavce" OŠ Majstora Radovana kako bi im uručili zahvalnice za sudjelovanje u projektu "Ca je covik!?" .

Opširnije:Mali...

Razgledajte izložbu skulptura Marina Studina

1406 Izlozba-StudinMuzej grada Trogira i Muzej grada Kaštela nastavili su uspješnu međumuzejsku suradnju izložbom skulptura Marina Studina koja je otvorena u srijedu, 12. lipnja u Galeriji Cate Dujšin Ribar.

Opširnije:Razgledajt...

RECIKLIRAJ! Radionica "Paper bag" u Muzeju grada Trogira

1306 Recikliraj-radionica-MGTU utorak, 18. lipnja 2019. u 9:00 sati u edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira održat će se radionica "Paper bag".

Opširnije:RECIKLIRAJ...

Projekt "Ca je covik!?": Učenici OŠ Majstora Radovana čuvaju kulturnu baštinu svoga grada

1206 CakavicaKako je nekada bilo u trogirskoj kući, kali i konobi prikazali su 11. lipnja u dvorištu Muzeja grada Trogira učenici OŠ Majstora Radovana.

Opširnije:Projekt...

Udruga TOMS: Održana edukacija pod nazivom „Kako Trogir učiniti dostupnim osobama i turistima s invaliditetom?“

1106 Edukacija-TOMSEdukacija pod nazivom „Kako Trogir učiniti dostupnim osobama i turistima s invaliditetom?" koju je organizirala Udruga tjelesnih invalida TOMS u suradnji s profesorima i studentima Ekonomskog fakulteta u Splitu održala se u ponedjeljak, T.C. Marisi.

Opširnije:Udruga...

Izložba 30 skulptura Marina Studina u Trogiru od 12. do 29. lipnja

1006 Studin pozivnica-IzlozbaMuzej grada Trogira i Muzej grada Kaštela nastavljaju uspješnu međumuzejsku suradnju izložbom skulptura Marina Studina koja će se otvoriti u srijedu, 12. lipnja 2019. u 20:00 sati u trogirskoj Galeriji Cate Dujšin Ribar.

Opširnije:Izložba...

Prof. dr. Ivo Babić i akademski kipar Matko Mijić na prijemu kod gradonačelnika

0706 Prijem-kod-gradonacelnikaU uredu gradonačelnika u petak je upriličeno primanje prof. dr. Iva Babića i akademskog kipara Matka Mijića, dvojice istaknutih Trogirana koji su nedavno nagrađeni državnim nagradama.

Opširnije:Prof....

Dodatne informacije